Луцький комуніст Кононович провів конференцію про фашизм в Україні

7
-2
Луцький комуніст Кононович провів конференцію про фашизм в Україні
Лідер комсомолу в Україні, лучанин Михайло Кононович "засвітився" на фото, де він - у президії конференції "Фашизм, як державна політика в сучасній Україні".

Світлини розмістив у Фейсбуці лучанин Богдан Жишко, прокоментувавши: "Десь у Києві є комуняцке кубло".

Із підпису фотографій зрозуміло, що 9 листопада у Києві відбувалася науково-практична конференція на тему фашизму в сучасній Україні. Захід приурочили до Міжнародного дня боротьби із фашизмом.

За кілька днів до того, 7 листопада, Михайло Кононович оприлюднював в соцмережах світлину із братом Олександром, вітаючи із "Красним Октябрьом".

Нагадаємо, у травні в квартирі Михайла Кононовича у Києві проводили обшук. Його підозрювали у злочині за статтею 109 ККУ (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Оба мы Кирылыча-оба мы дыбилыча".
Відповісти
Чим комуняцькі виродки відрізняються від фашистських? Да валіть вже нарешті з України десь на безлюдний острів, постріляйтесь там...!!!
Відповісти
Як шкода,що нема на них настоящого бандерівця.
Відповісти
Шкода, що справжніх Бандерівців немає впринципі. Бо ті, кого сьогодні вшановують і ті хто воювали з комуністичним режимом, досягли того, до чого йшли - Незалежності України у 1991! Тільки хіба ж вони знали, що теперішні проплачені клоуни прикриваючись їхніми іменами все зруйнують!!!
Відповісти
Слухайте, - судячи з фото, вони ж імбіцили... То чому дивуватися?..
Відповісти
дивно те що про фашизм розказує представник недобитих комуністів політика яких мало чим поступається німецькому фашизмові,а в дечому даже переплюнула!А чому він розказує про геноцид влаштований комуністами,про репресії "НКВС",про "ГУЛАГи" про міліони замордованих патріотів республік окупованих "совєтами".То я хочу запитати,Яке він має моральне право шукати фашизм там де його немає?!!!
Відповісти
два дибіла - це сила
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні