Пенсіонер хоче через суд стати на 20 років молодшим

0
6
Пенсіонер хоче через суд стати на 20 років молодшим
69-річний Еміль Рателбанд прагне офіційно змінити дату свого народження з 11 березня 1949 року на 11 березня 1969 року.

"Ми живемо у час, коли ви можете змінити ім'я, можете змінити стать. А чому не вік?", - запитує Рателбанд в розмові з журналістами газети De Telegraaf. Про це пише ВВС Україна.

Міський суд міста Арнем має винести рішення у цій справі протягом найближчих тижнів.

Нідерландська газета Algemeen Dagblad повідомляє, що суд дивиться на перспективи позову чоловіка скептично - в країні немає правового механізму, який дозволяв би громадянину офіційно змінити свій вік.

Один з суддів поцікавився, що станеться з 20 роками життя пана Рателбанда, які він збирається викреслити. "За ким тоді доглядали ваші батьки? Хто був тим малим хлопчиком?", - запитав суддя.

Пан Рателбанд у своєму позові вказує, що відчуває на собі дискримінацію через свій вік - наприклад, під час прийому на роботу чи пошуку стосунків у сервісі знайомств Tinder.

"У віці 69 років я обмежений у своїх можливостях. А якщо мені 49, я можу придбати новий будинок, їздити на іншому авто, можу більше працювати", - каже він.

"Якщо я в Tinder вкажу свій справжній вік, мені просто ніхто не відповість. А от якщо я вкажу, що мені 49, то з моїми даними я опинюся в привілейованому положенні", - додає Рателбанд.

За його словами, лікарі запевняють його в тому, що в нього тіло 45-річного чоловіка, а сам він описує себе як "молодого бога".

Пан Рателбанд також пообіцяв, що в разі, якщо його вік офіційно змінять, він відмовиться від пенсії.
Теги: вік, суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні