«Збили і безсовісно кинули», – луцька письменниця про постраждалого собаку

0
5
«Збили і безсовісно кинули», – луцька письменниця про постраждалого собаку
Луцька письменниця Лєна Шторм врятувала собаку, якого збила автівка.

Про це вона повідомляє на власній сторінці у "Фейсбуці".

"Ішла я по вулиці, збираючись зайти до Петро-Павлівського храму, але прямо перед переходом мене спинила жахлива ситуація. Автомобіль сильним ударом збив собачку. Вона дуже травмувалася, плакала у больовому шоці, крутилась", - йдеться в дописі.

Пораненого собаку, допопогли відвезти небайдужі до ветеринарної клініки "Лапа".

"Зараз життю собаки нічого не загрожує. Ми відвезли її до "Ласки". Але є потреба в оперативному втручанні. Удар був дуже сильний, і в пса роздроблений таз. Також є борг по "Ласці" за прийом собаки - 420 грн. Щодо операції, то вона буде в районі 3000 грн", - зазначає письменниця.

Власницю собаки розшукали. Жінка сказала, що тварину забере син.

"Можливо, хтось бажатиме допомогти з лікуванням, то маю телефон. Все ж, така раптова витрата б'є по кишені капітально, а таз собаки без операції не зростеться. Зараз песику 14 років. Він трохи сліпенький, трохи глухенький, але хоче жити. І коли постала загроза його життю, він дуже плакав.", - закликає Лєна Шторм.

Письменниця сподівається, що знайдеться власник автівки, який збив собаку.

"Я щиро сподіваюся, що цю історію підхоплять ЗМІ і в людини, яка збила і безсовісно покинула тварину на дорозі, таки ввімкнуться рештки тієї совісті. Тому ти, який збив бідну собаку, що плакала на усю вулицю від вщент розтрощених тазових кісток, забою голови й сечового міхура, подумай про свій вчинок. І якщо ти таки це прочитаєш, то спробуй його виправити. Це буде доброчесно, навіть, попри запізнення", - пише луцька письменниця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні