У Володимирі на дослідження валу городища витратять майже 120 тисяч

0
19
У Володимирі на дослідження валу городища витратять майже 120 тисяч
На археологічні дослідження на пам’ятці національного значення «Городище Вали ІХ-ХІІІ ст.» у Володимирі-Волинському витратять майже 120 тисяч гривень.

Дослідження планують виконати до 31 грудня. Вартість робіт становить 119,607 тисячі гривень, – передають Волинські новини.

Відповідний договір 2 листопада уклала адміністрація Державного історико-культурного заповідника «Стародавній Володимир» з державним підприємством «Науково-дослідний центр «Охоронна археологічна служба України» Інституту археології НАН України».

Відповідно до кошторису, 9,355 тисячі коштуватимуть попередні роботи, 2,088 тисячі – попереднє вивчення літературних і графічних джерел зі складанням короткої історичної довідки. Археологічні дослідження валу городища на площі 14 метрів квадратних коштуватимуть 87,707 тисячі, звіт за результатом досліджень обсягом один друкований аркуш – 20,455 тисячі.

100 тисяч гривень на вказані роботи виділили з обласного бюджету на виконання Регіональної програми розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини в області на 2016-2020 роки, 20 тисяч становили кошти зі спеціального фонду адміністрації Державного історико-культурного заповідника «Стародавній Володимир».

Нагадаємо, проект реставрації замкових валів коштуватиме 400 тисяч гривень. Відповідний договір уклали з ДП «Український регіональний спеціалізований науково-реставраційний інститут «Укрзахідпроектреставрація».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні