Губернатор Савченко прокоментував стрілянину у Луцьку

3
20
Губернатор Савченко прокоментував стрілянину у Луцьку
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко буде спілкуватись з керівництвом волинської поліції щодо стрілянини в Луцьку.

Про це пише ІА Конкурент.

Нагадаємо, що на автомийці у Луцьку відбулася стрілянина.

«Це свідчить про немічність волинської поліції. Я буду вимагати від поліції – на скільки я можу, бо я вимагати не можу, але як старший генерал (Олександр Савченко генерал-полковник міліції , з 1984 по 2010 рік працював в органах внутрішніх справ та в МВС, - К) генерала можу запитати: що відбулося, чому і що думають далі робити», – зазначив Савченко.

Читати також: Стало відомо, кого застрелили на автомийці на Набережній у Луцьку


«Про Аслана я чув і ніколи в очі не бачив. Найстрашніше, що всі кажуть, що це були кримінальні розбірки. А де ж ви були, щоб їх не було? Якщо ви знали, що вони…А вони точно для багатьох громадян є якимись кримінальними особами, про їх діяльність всі знають, то чому вони на волі? Чому ж ними ніхто нічого не робить?», – додав голова Волинської ОДА.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волинська поліція лише констатує факти злочинів - як штатний статист. А більше нічого. Такого ще не було. А буде ще гірше, бо підросло нове покоління бандитів, яке хоче усе і зразу. Ці жорстокі як скажені гієни. Їм вбити людину - що курку зарізати. Вчора могло бути щонайменше півдесятка трупів.
Відповісти
Це наслідки ,=реформи=міліції..останні хоч щось робили,А нинішня поліція нічого робити не хоче!!!!А прийдеться відповідати життям звичайним громадянам!
Відповісти
через наявність в Луцьку діючого ОЗГ Аслана з поліції вже завтра необхідно звільнити Шпигу та його заступників, і то без права на їх привілегії.

Тут або поліція, або законники... іншого не дано.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні