Пенсіонери, які проживають у селах, можуть втратити пенсії

1
3
Пенсіонери, які проживають у селах, можуть втратити пенсії
Із 1 січня Укрпошта може припинити виплату пенсій у селах. Її керівництво вимагає підвищити тариф на доставку.

Про це пише «Газета по-українськи».

Ігор Смілянський, гендиректор Укрпошти зазначає: «Дешевше за Укрпошту пенсії ніхто не доставить. Уже була спроба передати виплати приватним компаніям. Закінчилося тим, що частина грошей не потрапила до людей. Інколи ситуацію потрібно загострити, щоб почали щось вирішувати».

Ігор Смілявський підкреслює, що доведеться закрити близько семи тисяч поштових відділень у селах, роботу втратять 25–30 тисяч осіб.

«У селах закриваються лікарні, дитячі садки, школи. Незабаром зникнуть відділення Ощадбанку й Укрпошти, - говорить економіст Андрій Новак. Однак люди залишаються там жити. Вони повинні отримувати пенсію. За це відповідає держава. Якщо Укрпошта й далі виконує соціальну функцію, то Кабмін повинен покривати витрати підприємства з держбюджету. Водночас Україні швидше потрібно відмовлятися від готівки. Рано чи пізно прийдемо до ситуації, коли пенсії й зарплати виплачуватимуть тільки на банківські картки».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зато бібліотеки,яких у Луцьку 14,а до нихніхто не ходить зараз.Бо вся інформацвя в інтернеті.А там стара і нікому непотрібна література.Сидять по 50 і 100 працівників,зарплата.,як у шахтарів,яку вони не одержують.А там вчасно за тисячі дописаних читачів.Ініхто не додумається перевірити дійсність поданої ними статистики.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні