Як Луцьк прощався з Максимом Пасичнюком. ФОТО

0
-5
Як Луцьк прощався з Максимом Пасичнюком. ФОТО
У Луцьку попрощалися із вбитим від кулі снайпера бійцем 14-ї ОМБР з Волині Максимом Пасичнюком.

Нагадаємо, у неділю, 6 листопада, в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) загинув волинянин, уродженець села Губин Перший Локачинського району Максим Пасичнюк.

Вранці у вівторок, 6 листопада, воїна зустріли біля Цуманського посту, звідти колона у супроводі патрульної поліції вирушила до Луцька.

Зазначимо, що у зв'язку з похованням загиблого волинянина у вівторок, 6 листопада, оголосили Днем жалоби.

Відспівування героя розпочалося у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору. Військові побратими, родина і десятки небайдужих лучан прийшли до храму, аби попрощатися із бійцем. Люди прийшли помолитись за упокій 40-річного Максима з квітами і слізьми на очах.



Митрополит Волинський та Луцький Михаїл зазначив, що через свою жертовність Максим випросив спасіння не лише для себе, але й для своїх рідних.

У центрі міста на домовину з тілом чекали сотні лучан, які, ставши на коліна, схилили перед ним голову. Домовину із тілом загиблого традиційно винесли до облмуздрамтеатру імені Тараса Шевченка під пісню-реквієм за загиблими під час війни на сході України "Пливе кача по Тисині".



ЧИТАТИ ТАКОЖ: Побратими розповіли про загиблого Максима Пасичнюка


"Ми втратили свого брата, якого вже не повернути. Хочу, аби це все закінчилося, аби ми більше не ховали наших друзів. Максим був добрим, щирим, вірним другом", - виступив побратим Максима.

Після цього сотні лучан, ставши на коліна, схилили голови перед домовиною. Поховали Максима Пасичнюка у селі Губин Локачинського району.

Фото Олени ЯКОБЧУК

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні