У перестрілці в Луцьку вбили чоловіка: введено план «Перехоплення». ФОТО 18+

2
3
У перестрілці в Луцьку вбили чоловіка: введено план «Перехоплення». ФОТО 18+
У результаті перестрілки на автомийці у Луцьку загинув чоловік.

Про це повідомляє ІА "Волинські новини".

Один з трьох постраждалих отримав травми, які не сумісні з життям. Двох інших госпіталізували в стані середньої важкості: в одного травма живота, в іншого - грудної клітини. Тіло загиблого чоловіка досі знаходиться в приміщенні кафе автомийки.

Очільник патрульної поліції Волині Олександр Вовченко повідомив, що на автомийці сталась перестрілка, нападники втекли. У місті та області оголосили план «Перехоплення».

Нагадаємо, на території автомийки стався конфлікт між двома групами людей. Учасники конфлікту застосували вогнепальну зброю та ножі. У результаті - 2 людей отримали вогнепальні поранення та 1 людина ножове поранення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцьк - місто гангстерів. Чикаго минулого століття.
Відповісти
Всі так мріяли,і вони повернулись-"бандитські 90-ті".Малинові піджаки і "дуті"шкіряні куртки тепер "тренд"буде у дизайнерів.Весело...."Рехвормована"піліція сопе в дві дірки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні