На Волині біля батьківського будинку загиблого учасника АТО посадили сад

0
3
На Волині біля батьківського будинку загиблого учасника АТО посадили сад
В Олекську Любомильського району біля будинку загиблого учасника АТО Юрія Гіля висадили фруктовий сад.

Про це повідомляють на сайті Любомильської райдержадміністрації.

Читати також: Небесні Герої: вісім життів стали ціною боротьби в АТО для Любомльського району.

Голова районної державної адміністрації Олександр Устименко та депутат Волинської обласної ради Юрій Гупало разом із сільськими головами, директорами та вчителями шкіл, учнями, завідуючими та вихователями дошкільних навчальних закладів району з великим задоволенням, натхненням і надією виконали приємну та корисну місію, висадили більше п’ятисот фруктових дерев, а саме: яблуні та персики, які будуть приносити свої перші плоди в найближчі роки.

Навесні нові сади заквітнуть у Висоцькій ЗОШ І-ІІ ст., Інтеграційному центрі «Замлиння», Замлинському ФАПі, Олеській ЗОШ І-ІІІ ст., Вишнівській ЗОШ І-ІІІ ст., Згоранській ЗОШ І-ІІІ ст., Заозернянському дошкільному навчальному закладі та Заозернянській ЗОШ І ст., Столино-Сморярській ЗОШ І-ІІ ст., Забузькій ЗОШ І-ІІІ ст., Рівненській ЗОШ І-ІІІ ст. та в с. Гуща біля озера.

Також, висаджений фруктовий сад біля батьківської оселі загиблого учасника АТО Юрія Гіля, приноситиме радість мамі та сестрі, весною – цвітом, а восени – плодами.

Тож нехай цей сад милує своїм цвітом, рясно родить плодами і зростає всім на радість.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні