На Волині активісти вшанували пам'ять Катерини Гандзюк та вимагають назвати імена замовників

1
6
На Волині активісти вшанували пам'ять Катерини Гандзюк та вимагають назвати імена замовників
Лучани долучитися у до Всеукраїнської акції, присвяченої пам’яті української активістки Катерини Гандзюк та вимагали від правоохоронців розслідування нападів на активістів.

Акція відбулася у неділю, 4 листопада, біля головного управління Національної поліції у Волинській області, - пише ІА "ВолиньPost".

У заході взяли учать представники громадських організацій, активісти та небайдужі лучани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла активістка Катерина Гандзюк, яку облили кислотою.

Нагадаємо, що 4 листопада померла керівниця справами Херсонського міськвиконкому, радниця міського голови Херсона Катерина Гандзюк, яку 31 липня облили сірчаною кислотою.

З плакатами «Її вбили», «Хто замовив Катю Гандзюк», свічками та лампадками присутні вшанували пам'ять активістки. А також нагадали, що поліція і досі не знайшла людей, які замовиляли напади на активістів по всій Україні.

«Сьогодні ми згадуємо Катю і повинні говорити про те, що її шлях на цій землі закінчився, але її боротьба продовжується. Її боротьба продовжується у кожному з нас, якщо ми готові далі боротися. Пам’ятаючи її та інших, які загинули і чиїх виконавців досі не знайшли. Ми є свідками того, що на активістів було скоєно майже 40 нападів, виконавці знайдені, але жодного замовника. Це стосується не далекого Херсона чи Києва, такі події відбувалися і тут, у Луцьку», – зазначив активіст Олексій Кушнєр.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/skilki-zh-dniv-bude-u-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/yak-originalno-i-krasivo-prikrasiti-budinok-abo-kimnatu-na-novij-rik-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/pravoslavnij-kalendar-na-kviten-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/buxgalterskij-kalendar-na-kviten-2017-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-strizhok-na-traven-2018-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні