--> У Луцьку біля «Варшавки» – аварія. Водія закували в кайданки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку біля «Варшавки» – аварія. Водія закували в кайданки

6
7
У Луцьку біля «Варшавки» – аварія. Водія закували в кайданки
Дорожньо-транспортну пригоду скоїв сьогодні водій автомобіля «Шкода» на вулиці Карпенка-Карого в Луцьку поблизу «Варшавського ринку». Винуватець чинив спротив працівникам патрульної поліції, через що ті закували його в кайданки, пише ІА «Волинські новини».

Водій автомобіля «Шкода», рухаючись вулицею Карпенка-Карого у напрямку ТЦ «Варшавський», зачепив бус «Опель Віваро», припаркований обабіч дороги, і рушив далі.

Аварія трапилася близько 13.30 у неділю, 4 листопада.

Патрульні запідозрили у винуватця ДТП алкогольне сп’яніння. Вони мали намір провести огляд особистих речей водія, але той чинив спротив. Тому правоохоронці закували водія в кайданки.

Йому запропонували пройти перевірку на вміст алкоголю в крові.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Віваро був запаркований з порушенням на платній парковці, і не сплатив у паркоматі. Поліція давно закриває очі на порушення паркування біля варшавки. Базарники перетворили міські вулиці на стоянку.
Відповісти
- мусорські скоти?
Відповісти
А якщо сплатив би за парковку то був би правильно припаркований??? А де взагалі припаркуватися на варшавці якщо стоянка весь час занята....
Відповісти
Виходить, якщо Віваро не заплатив на платній парковці, то можна його м'яти, а те, що водій-порушник п'яне бидло, то це нормально. ПРАВИЛЬНО ЗРОБИЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКІ. В даній ситуації я на їхньому боці.
Відповісти
Чуєш,- а ти завди переходиш дорогу де дозволено, не матюкаєшся, не ображаєш владу, завжди живеш по Конституції,..? Що ти мелеш!? Значить, якщо хтось не так припаркувався, як хтось собі придумав, то можна нищити його і його майно?( Ти телепень, кретин недолюдини! Дозволяю тобі перебігати усі існуючі дороги та автобани, запливати за буйки, та заходити до клітки ведмедя!
Відповісти
Паркуйся правильно полішва дурна. Дізнаюсь адрес, голову проламаю і заставлю дві шкоди відкупити тварь поліська
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні