У Володимирі побудували цех для космічних випробувань. ВІДЕО

1
2
У Володимирі побудували цех для космічних випробувань. ВІДЕО
У Володимирі-Волинському побудували новий цех для збирання та випробувань вітчизняних космічних апаратів.

Про це пише Район.Володимир-Волинський.

Приміщення цеху виготовлені та змонтовані ПрАТ НВК «Мікроклімат» на замовлення ДП КБ «Південне».

Цього року він буде зданий в експлуатацію. Площа виробничих приміщень цеху – 275 квадратних метрів при висоті центрального залу у 8 метрів. Загальна площа інших приміщень – 210 квадратних метрів.

Виробниче приміщення дозволяє одночасно виготовляти та випробувати до трьох космічних апаратів з вагою кожного до 2 тонн. При цьому в цеху дотримується повна стерильність – клас чистоти – 100000 по стандарту США 209D.

Під організаційно-технічним керівництвом КБ «Південне» в Україні вже створено кооперацію підприємств-розробників бортових систем супутників і різних типів корисного навантаження, а також наземна інфраструктура управління польотом супутників, приймання та обробки цільової інформації. Запуски КА під юрисдикцією України були розпочаті в 1995 році.

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському на підприємстві наукового виробничого комплексу «Мікроклімат» монтують так звані приміщення для виготовлення лікарських засобів або надання медичних послуг, що їх потребують фармацевтичні фірми і компанії, а також медичні заклади України.

Серед них – Рівненський та Луцький перинатальні центри, Володимирецька лікарня та «Охматдит». Крім того, підприємство спеціалізується на виробництві систем кондиціонування та вентиляції, проектуванні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Супер!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні