--> У Луцьку на Молоді побили водія маршрутки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку на Молоді побили водія маршрутки

6
1
У Луцьку на Молоді побили водія маршрутки
У Луцьку побили водія маршрутки №31 на проспекті Молоді в Луцьку.

Користувачі соцмережі Фейсбук повідомляють про побиття водія маршрутки №31 на проспекті Молоді в Луцьку.

«Сьогодні їхала в маршрутці N31. На вул. Молоді на зупинці напроти літака, якийсь імбіцил з жінкою і з дитиною вийшов з маршрутки, а потім забіг назад і почав бити водія. Це навіжене било зі всієї сили просто в лице і в голову!!! І кричало : «я навчу, вас , маршрутчиків…» Все обличчя водія в крові!! Які є придурки!!!!! Це страшно...», – написала Таня Барвінська у групі «Теревені про Луцьк».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напевно було за що бити!!! А стадо просто дивилося. Всі ж в основному мовчать коли водій по мобільному весь маршрут говорить чи верещить кацапська музика так що дах зносить. '. Про хамство водіїв всі в курсі. Так що точно було за що, одне - може мало було!
Відповісти
Значить було за що,вони як на фурі сільській їздять,їм пох:й,чи люди -чи скот
Відповісти
В китайском городе Чунцин из-за драки пассажирки с водителем в реку Янцзы упал автобус, в результате чего погибли по меньшей мере 13 человек.
Відповісти
, і в цьому нічого особливого
Відповісти
Да що ви знаєте, поїздили б ви за кермом маршутки хоч пів години, то мовчали б. Коли ви кричите водій передайте здачу, бо вам важко встати. А водій в цей час дивиться на дорогу, і в цей час якась машина підрізає, чи звертає не з тим поворотом, чи ще щось, він тормозить, щоб зберегти ваше здоров'я, а ви кидаєтесь на нього ніби він спеціально... Ви всі тільки балакати можете.. Навіть те скільки людей не оплачують проїзд, це те саме, що вам не доплатили зарплату.. Знали б ви наскільки це важка робота, закрили б рота, і мовчали.
Відповісти
мало дали ще тих тврюк нада биит кожен день для профілактики
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні