В Луцьку може з’явитися вулиця імені Івана Корсака

1
7
В Луцьку може з’явитися вулиця імені Івана Корсака
Зареєстрована петиція з ініціативою перейменувати одну з вулиць Луцька в честь Івана Корсака набрала 301 голос за три дні до завершення голосування.

Про це інформує сайт Луцької міської ради.

Автором ідеї виступила Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки та учасники вечора -спогаду «Іван Корсак. Життя продовжується у слові».

Як відомо, Іван Корсак — активний учасник національно-демократичного руху на Волині на початку 90-х років 20 століття. Був редактором першої у краї демократичної газети «Народна трибуна», обраний її редактором сесією Луцької міської ради.

Нагадаємо, раніше син Івана Корсака Віктор розповів, чому варто підтримати петицію про присвоєння одній із луцьких вулиць імені його батька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За бабло можна всьо. У луцьку вулиць не вистачить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні