Яковлев поділився планами роботи на новій посаді

0
1
Яковлев поділився планами роботи на новій посаді
Новопризначений голова Луцької районної державної адміністрації Тарас Яковлев поділився планами роботи на новій посаді.

Про це йдеться у сюжеті "Сфери-ТВ".

Нагадаємо, 1 листопала Президент України Петро Порошенко підписав указ про призначення Тараса Яковлева головою Луцької районної державної адміністрації.

Посадовець розповідає, що серед основних завдань, які він має намір виконати найближчим часом - створення у Луцькому районі об'єднаних територільних громад, які були б збалансованими, правильно сформованими та самодостаніми.

Також Яковлев додав, що у районі потребують реформування заклади охорони здоров'я, освіти, культурної сфери.

Чи будуть кадрові зміни у Луцькій РДА наразі питання риторичне, — каже Тарас Яковлев. Потрібно дивитись по ситуації, бо якщо людина якісний та фаховий виконавець то, мовляв, і заміна не потрібна.

До слова, офіційно новопризначеного керівника району очільник Волині Олександр Савченко представлятиме вже з понеділка, 5 листопада.

Детальніше у сюжеті:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні