Через два роки суд виправдав екс-заступницю Луцької податкової

3
-5
Через два роки суд виправдав екс-заступницю Луцької податкової
Екс-заступниця Луцької об'єднаної податкової інспекції Тетяна Павлова підозрювалася у вчиненні злочину, передбаченого статтею 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

31 жовтня цього року Луцький міськрайонний суд виніс вирок, яким чиновницю виправдали.

Кримінальне провадження Волинсська обласна прокуратура порушила іще в 2016 році. Серед іншого, Тетяна Павлова підозрювалася в отримані хабара у розмірі 45 тисяч гривень.

Втім, як вбачається із тексту вироку, прокуратура не змогла довести вину підсудної. Суд визнав докази, надані обвинуваченням, «суперечливими, та такими, що не відповідають дійсним обставинам справи».

Згідно із декларацією чиновниці, наразі вона працює головним державним ревізором відділу планування контрольно-перевірочної роботи ДФС у Волинській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
певно бідує... диви, як спухла від голоду.
Відповісти
Дивись, аби ти не спух від голоду
Відповісти
Таня,продовжуй свою роботу дальше! Адже наша прокуратура тільки для простих громадян,а наш суд_самий гуманний суд в мірє!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні