У селищі на Волині урочисто відкрили дитячий садок. ФОТО

0
-1
У селищі на Волині урочисто відкрили дитячий садок. ФОТО
На Ратнівщині урочисто відкрили новий заклад дошкільної освіти «Капітошка». Сучасне двоповерхове приміщення будували три роки.

Про це повідомляє "Район.Ратне".

Територія ратнівського дошкільного закладу облаштована новими майданчиками із сучасними гойдалками та кількома альтанками. Дитсадочок розподілений на дев`ять груп. Також, є інклюзивна група – для діток з особливими потребами. Розрахований заклад на 165 дітей.

Почесними гостями свята були: голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко, Народний депутат України Степан Івахів, голова Ратнівської райдержадміністрації Андрій Харлампович, начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Валентин Андросюк і виконавець робіт - директор ТЗоВ «Луцьккомунбуд» Ігор Швець.

Після урочистого перерізання стрічки, керівниця садка Олена Марчук провела оглядову екскурсію по приміщеннях садочкових груп, допоміжних кімнат та спортзалу.Під час оглядин керівники перевірили якість виконаної роботи, зокрема меблі, якими користуватиметься малеча. У дитсадочку кімнати обладнані за новітніми стандартами: на стінах приміщень красуються милі звірята та герої казок, зокрема приємні й теплі кольори кімнат забезпечать спокійну атмосферу вихованцям та працівникам закладу.

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко зазначив, що ратнівський дитсадочок №2 є прикладом спільної співпраці органів місцевого самоврядування та політиків, які відчувають відповідальність за розвиток держави.

«Тут буде все: і сміх, і радість, і щастя. Бажаю вашим діткам добра, здоров’я і дитинства, про яке вони мріють», – побажав присутнім очільник облдержадміністрації Олександр Савченко.

Наступним до вітального слова запросили народного депутата України Степан Івахіва, який подякував усім причетним до будівництва, оформлення та прибирання дитсадочку.
«Вітаю усіх зі святом! Нехай в цьому садочку будуть виховуються світлі діти, які згодом будуть прославляти і селище і нашу неньку Україну», – підкреслив нардеп Степан Івахів.

Будівельник Ігор Швець передав символічний ключ від будівлі вихованцю садочка, цим самим засвідчивши завершення і здачу об‘єкту.

На завершення свята Олена Марчук подякувала усім причетним до будівництва, вручила подяки та фотоколажі голові облдержадміністрації Олександру Савченку, народному обранцю Степану Івахіву та головному підряднику Ігорю Швецю.

Після завершення заходу, з ініціативи голови Ратнівської РДА Андрія Харламповича, керівники області висадили фруктові дерева, які є символом добробуту та благополуччя діток.








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні