Пальці рук розкажуть про сексуальну орієнтацію

1
1
Пальці рук розкажуть про сексуальну орієнтацію
Жінки, в яких лівий вказівний і безіменний пальці різняться по довжині, частіше мають нетрадиційну сексуальну орієнтацію.

Цей висновок вчені зробили, вимірявши довжину пальців у 18 пар жінок-близнюків, в яких одна людина мала традиційну, а друга - нетрадиційну орієнтацію, - передає ВВС.

Як правило, саме жінки нетрадиційної орієнтації мали чисто чоловічу рису - різницю в довжині вказівного і безіменного пальців. Правда, це стосувалося тільки лівої руки.

Мабуть, даний факт є свідченням активного впливу тестостерону в утробі, кажуть співробітники Університету Ессекса. Також фахівці досліджували пальці 14 пар близнюків-чоловіків різної орієнтації. Однак аналогічного зв'язку виявлено не було.

З причини того, що в дослідженні брали участь близнюки, які мають 100% загальних генів, але з різною орієнтацією, фахівці наполягають на факторах, що визначають сексуальні переваги, які відмінні від генетичних.

У будь-якому випадку сексуальність визначається в утробі і залежить від обсягу чоловічого статевого гормону, що впливає на плід, або від реакцій плода на гормон. Однозначно: вплив підвищеного рівня тестостерону збільшує ймовірність бісексуальності або гомосексуальності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке лайно пишуть! Неспавши зранку що небудь опубліковано.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні