«Повні презирства обличчя»: лучанка розкритикувала місцевих продавчинь

13
40
«Повні презирства обличчя»: лучанка розкритикувала місцевих продавчинь
Луцька громадська активістка Наталія Толмачова розкритикувала продавчинь у місцевих магазинах.

Про це вона написала у блозі на сайті інтернет-видання "Волинь24".

"Знаєте, що мене дивує в першу чергу, коли повертаюсь додому з-за кордону? Те, що на перших порах відчуваю себе ідіоткою. Відчуваю себе некомфортно аж доти, доки сама не перестаю вітатись у магазинах, поки не перестаю всміхатись, поки не стаю такою, як більшість. Чому до цього часу продавцям так важко вітатися з клієнтами?" - запитує лучанка.

Наталія розповідає, що зайшла у магазин, в якому не було жодного клієнта, та ніхто із консультантів так і не підійшов до неї.

"На цілий магазин я єдина клієнтка, а їх троє – ніхто не підійшов, не запитав нічого. Зате одна стала збоку від мене і щось почала семафорити іншим, киваючи головою на мене. Хотілося чимшвидше звідти вийти. Чому лажають вони, а ідіоткою відчуваю себе я?" - йдеться у дописі.

"Дівченята, яким плюс-мінус 25, не вітаються, обличчя сповнені презирства і оцінюючий погляд – ти ващє хто така? І я з жахом згадую, шо на мені труси небрендові, а я прям в храм торгівлі ввалилась… в небрендових трусах... Ідіотка, хіба ні?" - обурюється Наталія Толмачова.

"Куди не повернись – повні презирства обличчя продавчинь, так, нібито кожна з них, як мінімум, власниця того бутіка, а як максимум – ще й невістка якогось ротшильда", - додає вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
40

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такі ситуації на кожному кроці.
Нещодавно в мене в ПриватБанку була така ж ситуація. Касирша сиділа з таким виразом обличчя, ніби вона голова правління банку, а на місці касира взагалі випадково опинилась.
Відповісти
Особливо в Брокарді(((((((
Відповісти
То й добре ,що не підходять,бо в них теж ,не брендові труси...:-)
Відповісти
В Ківерцях "нова пошта" так працює. Вітатись там взагалі не прийнято, а за привітність то не чули..
Відповісти
Було б стільки клопоту - труси. В Наталі така зовнішність, що її схоплять чоловіки в будь-яких трусах. І навіть без таких...
Відповісти
Це малі підприємства і господар повинен стояти за прилавком сам як у всьому світі. А у нас кожне гімно думає що він бізнесмен. На усе своя пора
Відповісти
Всі такі розумні, тільки ніхто не бачить себе на своєму місці. Почніть із себе, а тобі говоріть про інших.
Відповісти
Так кругом працюють. Бидлота не розуміє, що якщо в порожній універмаг, де співвідношення продавців і покупців щонайменше 10:1, зайшов потенційний покупець, то він є роботодавцем того, хто його обслуговує. Бо без покупців його там ніхто не триматиме. Бидло.
Відповісти
є таке. а сам продавчині засранки і селючки))))
Відповісти
А мені взагалі не важливо вітаються продавці чи ні. Я навіть їх від вішаків не відрізняю поки мені самій не потрібно щось запитати про товар. Мене наприклад дратує, коли заходиш у магазин і вже підбігають з своїми порадами.
Відповісти
А в так званій піцерії по Лесі Українки напроти ЦНАПу закрили туалет. Мовляв, свої клієнти туди не заходять, а заходять посторонні. А як (вибачте), такий заклад може існувати без вбиральні? Хоч би для того, аби помити руки. Крім того, що сам заклад - антисанітарний хлів, де можна прилипнути взуттям до бруду підлоги, ще й рук не можна вимити.
Відповісти
Тому шо ти дійсно ідіотка дурепа )))
Відповісти
Кожен помічає тільки те, чим наповнений зсередини. І здалося враження, що у Наталки проблеми з самооцінкою. Краще б показала приклад продавцям в привіталась перша, ніж писати ось такі статті повні злості
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні