Луцьку районну «Солідарність» очолила Інна Бас

0
2
Луцьку районну «Солідарність» очолила Інна Бас
Головою Луцької районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» обрали Інну Бас. Про це стало відомо у четвер, 1 листопада, на зборах районного осередку партії.

Крім членів районної парторганізації, в роботі зборів узяли участь голова Волинської обласної організації БПП Іван Мирка, його заступник Сергій Григоренко, член обласної ради партії Тарас Яковлев та інші.

Сергій Григоренко зазначив, що партія працює над посиленням команди, триває кадрова робота. Саме тому на порядку денному першим питанням стояло переобрання керівника Луцької районної організації БПП.

Іван Мирка заявив, що партійці працюють над тим, аби партія була кращою, і запропонував на посаду керівника районної структури кандидатуру Інни Бас, яка працює заступником голови Луцької райдержадміністрації.

Інна Бас наголосила: «Завдання стоять дуже серйозні. Будемо працювати». Вона ставить собі за мету залучати в партію нових членів, особливо молодь.

Кандидатуру Інни Бас підтримали одноголосно.

Довідково. Інна Бас родом із Луцька, народилася 26 лютого 1974 року. За освітою – вчитель початкових класів, магістр державного управління. З 2001 року працювала в органах місцевого самоврядування. З 2015 року до сьогодні – заступник голови Луцької райдержадміністрації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні