Судили жінку, яка підірвала паралізованого брата на Волині

0
6
Судили жінку, яка підірвала паралізованого брата на Волині
Винесли вирок жінці, що підірвала гранатою паралізованого брата.

Своїми діями зловмисниця не тільки вкоротила віку родичу, а ще й поставила під загрозу життя чоловіка, свекра та чотирьох дітей, котрі в цей час були в квартирі, - пише "Експрес-онлайн".

У середині березня цього року поблизу ресторану "Золотий дракон" у Луцьку жінка придбала у невстановленого досудовим розслідуванням чоловіка наступальну осколкову ручну гранату РГД-5 за 1800 гривень. Привезла додому і заховала в шафі однієї з кімнат квартири.

Разом з нею проживали чоловік, діти та свекор. Рік тому забрала до себе ще й брата, який через інвалідність був прикутий до ліжка.

На початку квітня молодиця разом із чоловіком та свекром почаркували, а потім вона пішла годувати брата. Виникла сварка. Розлючена сестра взяла зі сховку гранату, висмикнула з неї запобіжну чеку, поклала на ліжко до паралізованого, а сама швидко втекла, закривши двері.

За мить пролунав вибух. Чоловік отримав множині осколкові поранення грудної клітки, черевної порожнини, рук та ніг, від яких помер у лікарні.

У судовому засіданні обвинувачена пояснила, що давно виношувала плани помститися братові, котрий, нібито в дитинстві її зґвалтував. Терпець увірвався після того, як немічний вкотре нагадав про колишню наругу над нею.

Вироком суду сестру-душогубку позбавили волі на десять з половиною років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні