У Бразилії обікрали луцького мандрівника. ФОТО

2
-1
У Бразилії обікрали луцького мандрівника. ФОТО
У Бразилії обікрали мандрівника з Луцька Віктора-Миколу Гаврилюка.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав Andrij Mochurad.

Зі слів автора посту, у лучанина, який мандрував до Антарктиди, вкрали все спорядження та документи. Наразі він перебуває у Бразилії.

"Ми з ним від весни запланували зйомки фільму про Антарктиду та написання книги у стилі тревел-лог. У серпні взяли квитки. Він вже 2000 кілометрів мандрує по Бразилії, я маю доєднатись до нього в Аргентині в січні 2019 року", - йдеться у дописі.

Як повідомляє автор посту, зараз лучанин пробує дістатить до міста Posse. У нього залишився телефон та трохи більше 600 гривень на картці, але немає документів. У хлопця вкрали наплічник, все спорядження, техніку, і навіть "пластового" капелюха, з яким Микола мандрував.

Наразі шукають контакти бразилійців або українців, які живуть неподалік міста Posse, щоб оперативно відновити документи, що посвідчують особу.

"Для повернення в Україну, якщо це буде потрібно для відновлення документів, у нього немає коштів, ми взагалі брали квитки лише в одну сторону, решту мали знайти потім", - пише користувач "Фейсбуку" Andrij Mochurad.

Довідка:

Віктор-Микола Гаврилюк - учасник АТО, воював у складі батальйону "Гарпун", в минулому очільник Волинського "Пласту", випускник Української Академії Лідерства.


На фото всі речі, які залишились у мандрівника.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Накуй вiн тут? Нехай у Бразилii зостается
Відповісти
Так він і зостається в Пд. Америці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні