Чоловік на «Ауді» намагався перевезти через кордон 1,7 тисячі пачок сигарет

0
-11
Чоловік на «Ауді»  намагався перевезти через кордон 1,7 тисячі пачок сигарет
Сьогодні вночі, реалізуючи оперативну інформацію співробітників внутрішньої та власної безпеки «Північ» Держприкордонслужби, прикордонники Луцького загону завадили незаконному переміщенню тютюнових виробів на в’їзд в Україну через пункт пропуску «Піща».

Про це інформує Держприкордонслужба України.

Під час огляду легковика «Ауді», яким їхав наш співвітчизник, у багажному відділенні та на пасажирському сидінні автівки, охоронці кордону виявили 1000 пачок сигарет. Ще 270 пачок курива прикордонники Луцького загону виявили в запасному колесі легковика «Фольксваген», який прибув в країну через пункт пропуску «Доманове».

Близько 500 пачок контрабандних сигарет планували провезти через кордон українець та норвежець сховавши їх під обшивкою дверцят «Ніссана» та багажника «Тойоти». Водії іномарок їхали через пункти пропуску «Краківець» і «Дякове».

В усіх випадках сигарети, а це понад 1,7 тисяч пачок, передано працівникам ДФС, водіїв притягнуто до відповідальності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні