Волинян кличуть на всеукраїнський фестиваль авторської пісні

0
0
Волинян кличуть на всеукраїнський фестиваль авторської пісні
У Луцьку відбудеться Всеукраїнський фестиваль співаної поезії та авторської пісні «Оберіг».

Захід буде проходити з 1 по 3 листопада у Палаці культури міста.

На фестиваль прибувають окрім Волині, представники Донеччини, Дніпропетровщини, Черкащини, Чернігівщини, міста Києва та Київської області, Львівщини, Рівненщини, Хмельниччини, Тернопільщини.

Протягом конкурсних днів відбудуться виїзні концерти у містах Володимирі-Волинському та Ковелі за участі запрошених гостей фестивалю, колишніх лауреатів та відомих українських виконавців. Порадують волинян яскравими виступами вокальний дует заслужених артисток України Лесі та Галі Тельнюк, Василь Жданкін, Роман Коляда, Віталій Кириченко, Тарас Силенко, Володимир Смотритель, Зіновій Медюх, Юрій Поліщук, Микола Більшевич, Віктор Погуляй та інші.

Метою і завданням фестивалю є пошук та підтримка молодих виконавців у жанрах співаної поезії, авторської пісні.

Конкурс відбудеться у номінації «авторська пісня» та «співана поезія». До участі запрошені виконавці з творами на власні україномовні тексти (авторська пісня) та учасники, що мають музичні твори на вірші українських поетів. Вік учасників – від 16 років.

Кошти, зібрані під час концертів фестивалю, будуть спрямовані на потреби 14-ї окремої моторизованої бригади, що дислокується у Володимирі Волинському і зараз перебуває в зоні ООС.

За підсумками фестивалю заплановано випуск компакт-диску із концертними та студійними творами лауреатів, готуватимуться до ефіру телерепортажі та радіопрограми про перебіг Фестивалю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні