У Луцьку перед входом у школу – щебінь. ФОТО

2
-1
У Луцьку перед входом у школу – щебінь. ФОТО
Директор НВК №26 Іван Леуш розповів про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь 24». Він зауважив, що безлад утворився внаслідок заміни систем теплопостачання на початку серпня.

«Роботи з реконструкції та заміни теплових мереж на подвір’ї школи розпочались у серпні. Модернізація системи теплопостачання на території школи завершилась до початку навчання», – зазначив керівник.

Директор відзначив, що через розкиданий щебінь приурочена Дню знань лінійка відбулась на внутрішньому дворі школи, а не перед входом. Інформація про травмування дітей на шкільному подвір’ї до нього не надходила.

«Викопували яму глибиною понад три метри, а ґрунт має властивість осідати. Щоб заасфальтувати подвір’я, потрібні великі кошти. За таку суму можна замостити усю поверхню бруківкою. Такий-от господарський підхід. Міська рада обіцяє, що навесні проведуть реконструкцію та укладуть бруківку. Якщо зараз покласти асфальт, то де гарантія, що потім школяр не провалиться? Адже ґрунт відразу сяде», – йдеться у коментарі Івана Леуша.

Cлова директора підтверджує очільник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.

«Не можу культурно висловитись про ситуацію на шкільному подвір’ї. Моє ставлення до розкиданого щебеню негативне. Хоча діти тут і не можуть травмуватись, бо гуляють переважно зі сторони спортивного майданчика – Інна, мама школяра.

«Тепер ті дітки можуть де завгодно травмуватись, навіть на рівному місці. Однак виконавці зобов’язані завершити процес реконструкції. Зазвичай керівництво скаржиться на брак коштів. Як на мене, це пов’язано лише з організацією, адже є організовані працівники, а є не дуже. Можливо, це затяглось через великий обсяг робіт, адже реконструкцію проводять не лише на ій території. От зараз така пора, тепло, можна було б довести до кінця цю справу», – Людмила, пенсіонерка.



Директор НВК №26 Іван Леуш: «Якщо зараз покласти асфальт, то де гарантія, що потім школяр не провалиться?»
Директор НВК №26 Іван Леуш: «Якщо зараз покласти асфальт, то де гарантія, що потім школяр не провалиться?»







Урочиста лінійка відбулась на внутрішньому дворі школи.
Урочиста лінійка відбулась на внутрішньому дворі школи.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Безсовісні, хай би перед міськрадою чи Директорією на кілька місяців таке потерпіли. А 2 тисячі дітей і батьків спотикаються там. А як дощ піде, то ше і грязюку місять. Заасфальтувати з літа не можуть, а в центрі вже не знають куди бруківку класти
Відповісти
Це Луцьктепло.До речі таке неподобство скрізь,де вони риють і ніколи нормально не відновлюють покриття."Господаря видно по халявах".А халяви то брудні,як недолуге і все Луцьктепло.А це державне комунальне підприємство.В нас є влада в місті?Немає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні