Бодіна погода: луцький телеведучий розповів про «фейкову» метеозалежність

1
2
Бодіна погода: луцький телеведучий розповів про «фейкову» метеозалежність
Луцький телеведучий Богдан Коваль розвіяв міфи про вплив погоди на самопочуття.

Роздумами він поділився на власній сторінці у "Фейсбуці".

"Чи впливає погода на настрій? Як на мене, то абсолютно ні, адже все рівно все походить від нашого власного сприйняття світу. Вплинути може хіба очікування і реальність, коли ми хотіли в цей день іншу погоду, аніж вона є", – пише телеведучий.

"Дощ, вітер, сніг – звичайні природні явища, які сприймаю, як елемент природи, як частину Землі. А до їхньої інакшості, як і серед людей, потрібно навчитися ставитися толерантно та стримано", – йдеться в дописі.

"Навіть ревматизм через дощ – міф. Для його перевірки провели більше десяти досліджень, які це довели Втім, загалом на організм погода здатна впливати через атмосферні явища, що вже давно довели науковці", – зазначає Коваль.

"Наприклад, зміна атмосферного тиску може викликати головний біль. А ось холод є ризиком для серцевого нападу, адже низька температура підвищує артеріальний тиск. Але це не є аксіомою, бо кожен організм реагує (якщо реагує) на подібне по-різному!", – розповідає ведучий.

"Але найцікавіше дослідження стосується народжуваності хлопчиків. Виявляється, що в північній півкулі в теплу пору року народжується більше дітей чоловічої статі, а ніж узимку. Вчені пов'язують це із репродуктивною системою, яка сильніша у жінок. А отже, може пережити холод", – оптимістично каже Богдан.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Додайте ще будь-ласка фото спини пацієнта.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні