На Волині покарали чоловіка, який викинув шість мішків сміття біля дороги

0
-5
На Волині покарали чоловіка, який викинув шість мішків сміття біля дороги
У Рожищі чоловік викинув 6 мішків сміття біля дороги.

У понеділок, 29 жовтня, у місті проводили рейд, аби виявити стихійні сміттєзвалища, інформує прес-служба Рожищенської міської ради.

Було виявлено шість «свіжовикинутих» мішків сміття по вулиці Мостовій (об'їзна дорога).

Особу, яка його викинула вдалося встановили, коли в купі мотлоху знайшли чеки та інші квитанції. Тож, недобросовісного мешканця міста притягнули до відповідальності: він сплатив витрати з прибирання сміття, а також оплатив послугу з вивезення ТПВ. Надалі зобов'язувався підтримувати чистоту міста.

Несанкціоновані сміттєві звалища мають негативний вплив на навколишнє середовище. В результаті гниття органічних відходів виділяється енергія, яка призводить до того, що навіть взимку, від смітників іде дуже неприємний запах, який поширюється на досить велику площу. Влітку це може призводити до самозаймання і виникнення техногенного навантаження на природу та завдання шкоди здоров’ю людей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні