У Луцьку поліція, муніципали та мерія провели нічну облаву

1
0
У Луцьку поліція, муніципали та мерія провели нічну облаву
У Луцьку робоча група з контролю за дотриманням законодавства у сфері торгівлі провела нічний рейд.

Перевірки проходили у ніч із 26 на 27 жовтня, пишуть на сайті міської ради.

Під час рейду перевірили 9 об'єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери надання послуг (в т. ч. комп’ютерних клубів, інтернет-кафе та закладів державних лотерей).

Виявили два факти порушення режиму роботи кафе та закладом національної лотереї, а також 1 факт порушення ч. 2 ст. 156 КУпАП - продаж слабоалкогольних напоїв після 22.00 години у закладі торгівлі.

Порушення зафіксовано працівниками управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради, департаменту муніципальної варти Луцької міської ради та Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.

За фактами порушення норм законодавства було винесено постанову та складено протокол у справі про адміністративне правопорушення за ст. 182 КУпАП на працівників закладу національної лотереї "Спорт-лото" (бульв. Дружби народів, 3) та кафе "Гранат" (вул. Грабовського, 7в), а також складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 156 КУпАП на продавця магазину "Продукти" (вул. Гетьмана Сагайдачного, 1а).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
заклади державної лотереї перетворилися в нічні притони що кришує прокуратура
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні