--> У волинському садочку встановили камери спостереження | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинському садочку встановили камери спостереження

1
2
У волинському садочку встановили камери спостереження
У Рожищі на будівлі садочка №3 «Сонечко» встановили камери спостереження.

Про це інформують у рожищенській мерії

Часто завгосп ДНЗ №3 Василь Аршулік розповідав, що після «відпочинку» нічних гуляк на території закладу виявляють гори сміття, поламані гірки, побитий шифер на бесідці, а то й виламані залізні прути на брамі.

«Невдовзі у цьому садочку запрацює система відеоспостереження, а також буде встановлене вуличне освітлення. Рішення про виділення коштів на встановлення відеокамер та ліхтарів виносилося на сесію міської ради й депутати його одноголосно підтримали. Маємо надію, що це дасть змогу вести боротьбу зі сторонніми людьми, які заходять на територію, особливо ввечері, а також виявляти та карати порушників, які руйнують комунальне майно та майно зроблене руками батьків», - зауважив міський голова В’ячеслав Поліщук.

За словами очільника міста, якщо такий досвід принесе позитивні результати, то камери відеоспостереження будуть встановленні на всіх будівлях ДНЗ міста Рожища.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
системи відеоспостереження потрібно ставити у всіх садочках і не тільки зовні. Гадаю батьки підтримають пропозицію поставити веб-камери й у групах, бо будуть мати можливість у будь-який час бачити своїх чад і спостерігати, як виховують їхніх дітей. Хоча, передбачаю, який галас піднімуть працівникі садочків, бо їхні дії будуть під пильним контролем батьків.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні