Назвали найпопулярнішого користувача Інстаграму

0
6
Назвали найпопулярнішого користувача Інстаграму
Футболіст Кріштіану Роналду став найпопулярнішим користувачем соціальної мережі Інстаграм.

Акаунт нападника футбольного клубу "Ювентус" Кріштіану Роналду зібрав рекордну кількість підписників - 144,412 млн осіб (станом на ранок 30 жовтня), - пише gazeta.ua.

20 жовтня Роналду встановив новий рекорд в історії футболу: спортсмен забив 400 голів у п'яти найбільш престижних чемпіонатах Європи. Свій 400-й м'яч нападник "Ювентуса" забив на матчі з командою "Дженоа" в рамках чемпіонату Італії, відкривши рахунок у грі.

З 2016 року найбільша кількість фоловерів була в американської акторки та співачки 26-річної Селени Гомес. Зараз у неї 144,348 млн осіб.

Гомес є однією з найбільш перспективних артисток. Свою кар'єру актриси почала з дитячих фільмів і серіалів. Паралельно стали виходити пісні, які співачка виконувала в складі групи "Selena Gomez & Scene". У 2013 році вийшов її перший сольний альбом "Stars Dance".

За версією журналу "Glamour" у 2012 році Гомес стала жінкою року, а бренд "Adidas NEO" вибрав її іконою спортивного стилю і підписав трирічний контракт з юною виконавицею, згідно з яким вона також буде виконувати дизайнерські функції. Селена випускає свою власну лінію одягу і аксесуарів для підлітків під назвою "Dream Out Loud by Selena Gomez".

Теги: мережа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні