Ковельчанина-кікбоксера визнали найкращим спортсменом Волині

0
1
Ковельчанина-кікбоксера визнали найкращим спортсменом Волині
Найкращим спортсменом Волинської області 2018 року став ковельчанин Юрій Зубчук.

Про це перед стартом Відкритого чемпіонату міста Луцька з кікбоксингу ВАКО, який триватиме протягом 27–28 жовтня, повідомив президент Федерації кікбоксингу ВАКО Волинської області, майстер спорту України Віталій Тимофєєв, - передає ІА "Волинські новини".

Він зазначив, що за підсумками кваліфікаційних змагань 2018 року найкращим спортсменом Волині визнано заслуженого майстра спорту України, неодноразового призера чемпіонатів світу та Європи, володаря численних кубків, ковельчанина Юрія Зубчука. Із цієї нагоди керівництво федерації вирішило відзначити кікбоксера премією.

Зауважимо, що нещодавно Юрій Зубчук повернувся з перемогою з Праги, де проходив Кубок Європи з кікбоксингу ВАКО-1. Також цьогоріч спортсмен став володарем Кубка світу з кікбоксингу ВАКО на змаганнях у Будапешті.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Волинський кікбоксер переміг на етапі Кубка Європи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні