Лучанка дякує заводу за «вічний» холодильник

1
9
Лучанка дякує заводу за «вічний» холодильник
Лучанка Зоя Рябець вдячна білоруському заводу за те, що її холодильник «Мінськ-15» 32 роки працює без ремонту.

З проханням розмістити слова подяки пенсіонерка звернулася до інтернет-видання «Волинь24».

«Чоловік у мене військовий, після 12 років проживання в Сибіру ми переїхали до Луцька. Тут у 1986 році купили новий холодильник. Не пам’ятаю, скільки він коштував», – розповідає Зоя Іванівна.

Жінка каже, що до марки техніки особливо не придивлялися, вибрали з того, що було в магазині. Нещодавно знайшла документи на холодильник і порахувала, що він працює вже 32 роки.

«А ви чули, щоб холодильник більше 32 років працював? Я не чула! Ні разу не викликали майстра», – каже Зоя Рябець.

Лучанка каже, що особливого догляду за холодильником не має: відкриває по 10 разів на день, як і всі, та іноді каже «дякую» за те, що він так добре працює.

«Думаю про це вже 3 тиждень… З’явилася мрія розповісти про це, сказати добре слово. Шановні працівники заводу! Ваш холодильник працює відмінно, дуже дякуємо за таку якість. Жодного ремонту за 32 роки! Бажаємо вам здоров’я, миру спокою та тільки якісної продукції!» – натхненно говорить жінка.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У нас холодидьник " Днепр" працює з 1963 року.= 55 років.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні