На Волині екс-«регіонал» може очолити комунальне підприємство

3
4
На Волині екс-«регіонал» може очолити комунальне підприємство
Конкурсна комісія Волинської обласної ради визначилась із переможцями ще трьох конкурсів на заміщення вакантних посад керівників підприємств, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Про це стало відомо за результатами засідання конкурсної комісії 25 жовтня 2018 року, пише «ВолиньUA».

До слова, очолює комісію перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик.

Зокрема переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Інформаційно-аналітичний центр «Волиньенергософт» комісія рекомендує призначити Курилюка Олександра Івановича, котрий досі теж виконував обов’язки директора цього комунального підприємства. До слова, Олександр Курилюк з квітня 2010 року по березень 2014 року працював заступником голови обласної державної адміністрації.

Переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади начальника комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради» конкурсна комісія визнала Баранчука Ігоря Володимировича, котрий наразі виконував обов’язки начальника установи.

Нагадаємо, свободівець Ігор Баранчук був у списку в депутати Луцької міської ради і мав би стати депутатом замість Вавринюка, який склав повноваження. Однак, він написав заяву про відмову від отримання мандату, яка була прийнята ТВК.

Визначено також переможця конкурсу на заміщення вакантної посади директора Волинського обласного медично-виробничого підприємства «Профілактична дезінфекція». Ним став Столярчук Тарас Станіславович.

До слова, попередній конкурс на заміщення цієї вакантної посади не дав очікуваного результату через відсутність заяв претендентів.

Рекомендований конкурсною комісією термін укладення контрактів з цими керівниками – 5 років. Відповідні пропозиції будуть внесені на розгляд профільних комісій обласної ради, останнє ж слово у призначенні керівників на вакантні посади – за сесією обласної ради.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже негативна і примітивна людина.
Відповісти
Цей "екс-регіонал" один з тих хто зробив під час революції все для того, щоб на Волині не пролилася кров, але про це ніхто не говорить.
Відповісти
Кінець світу не за горами!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні