--> У Луцьку старшого інспектора патрульної поліції зловили на хабарі. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку старшого інспектора патрульної поліції зловили на хабарі. ФОТО

2
-2
У Луцьку старшого інспектора патрульної поліції зловили на хабарі. ФОТО
У Луцьку СБУ затримала старшого інспектора патрульної поліції затримали на 60 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба УСБ України у Волинській області.

Працівники Служби безпеки України, спільно з поліцейськими відділу моніторингу і аналітичного забезпечення УПП у Волинській області та управління внутрішньої безпеки викрили на одержанні хабара працівника Патрульної поліції Волині.

Оперативники спецслужби встановили, що капітан поліції вимагав від місцевого підприємця шістдесят тисяч гривень. У таку суму зловмисник «оцінив» нестворення штучних перешкод при оформленні дозвільних документів на встановлення вздовж автошляхів рекламних щитів. Оперативники спецслужби задокументували отримання поліцейським частини хабара у розмірі понад шістнадцять тисяч гривень.

Під час санкціонованих слідчих дій за місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили протиправно отримані гроші та дозвільні документи, які капітан почав оформлювати після отримання частини неправомірної вигоди.

У межах кримінального провадження розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії.
Операція з викриття хабарника проводилась спільно з внутрішньою безпекою національної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені цікаво,а яке відношення може мати поліція до оформлення дозвільних документів на встановлення вздовж автошляхів рекламних щитів????
Відповісти
Не поділився, напевно...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні