--> Луцький священик поділився секретами щасливого шлюбу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький священик поділився секретами щасливого шлюбу

0
5
Луцький священик поділився секретами щасливого шлюбу
Луцький священик Валентин Марчук розповів про свої секрети родинного щастя.

"Можливо, ви знаєте пари, у яких, як вам здається, ідеальні стосунки", – написав він на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Але ви не можете знати всіх деталей, оскільки не спостерігаєте за ними цілодобово. У нас з моєю матінкою Оленою є важливий і водночас простий, але дієвий принцип: "ділити життя один з одним". Він проник у всі ділянки нашого подружнього життя, починаючи від того, що ми разом тренуємося в тренажерному залі, навчаємося на одному факультеті, і закінчуючи нашими захопленнями, коли діти грають на фортепіано чи у спортивні ігри", – йдеться в дописі.

Священик розповідає, що разом із дружиною вони намагаються якомога більше справ робити разом.

"Гуляти на свіжому повітрі, купувати необхідне на ринку, відпочивати, вкладати дітей спати, працювати... Усе, що ми робимо разом, додає нам впевненості, що і в майбутньому ми будемо такими ж згуртованими і дружніми", – написав Марчук.

"Щасливий шлюб не виникає нізвідки. Навіть у тих випадках, коли люди закохуються з першого погляду, в сім'ї їм доведеться проявити максимум толерантності, щоб зробити щастя закоханих сімейним щастям", – зазначає священик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні