Волинських лісівників відзначили військові

0
-2
Волинських лісівників відзначили військові
Волинські лісівники отримали нагороди від військових.

«За активну та незламну громадянську позицію, участь у спільних проектах цивільно-військового співробітництва, надану допомогу підрозділам оперативного командування «Північ» та цивільному населенню Луганської області під час проведення Антитеростичної операції, військово-патріотичне виховання молоді», - повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Таку нагороду отримали працівники державних лісогосподарських підприємств Олег Шандалко, Віктор Дубинка та Дмитра Хомченка від українських військових.

Вручити грамоти та подякувати лісівникам прибув майор Вадим Ніколайчук, офіцер із взаємодії національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання учнівської молоді управління оперативного командування «Захід».

“Дякую за те, що наша армія ніколи не має відмови від лісівників, коли виникає потреба у деревині для побудови бліндажів, коли необхідне паливо. Завжди є сприяння від лісівників і в розвитку в Україні національно-патріотичного виховання”, – зазначив Вадим Ніколайчук та вручив нагороди Олегові Шандалку та Віктору Дубинці.

Дмитрові Хомченку, який не зміг прибути того дня, передав вітання та слова вдячності.

Олег Шандалко, водій лісовозного автомобіля транспортного цеху ДП «Володимир-Волинське ЛМГ», пішов на війну із першою хвилею мобілізації. Був у Волновасі, під Ілловайськом.

Віктор Дубинка, майстер лісу Ново-Зборишівськуого лісництва ДП «Горохівське ЛМГ» розповів, що навчання проходив на рівненському полігоні. Тоді потрапив у групу швидкого реагування та розвідки. Брав безпосередню участь у бойових діях.

Варто зазначити, що серед лісівників Волині – 63 працівники, які у різні роки цієї війни побували у зоні АТО. Переважна частина з них уже повернулися до роботи в лісі та на виробництві. Є такі, хто досі на передовій.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні