Шукав допомоги у людей: волиняни знайшли на подвір'ї пораненого лебедя

0
9
Шукав допомоги у людей: волиняни знайшли на подвір'ї пораненого лебедя
Господарі одного з приватних будинків у селищі Любешів знайшли на своєму подвір'ї пораненого лебедя.

Птах сам прийшов за допомогою до людей, пише газета "Нове життя".

Останні роки досить часто на водоймах Любешівщини залишаються зимувати лебеді. Їх підгодовують діти й дорослі, а пернаті віддячують людям довірою. Проте це їм може коштувати життя.

У суботу, 20 жовтня поранений птах сам шукав у людей допомоги: господарі одного з приватних будинків майже в центрі Любешова знайшли його на своєму подвір’ї.

«Ми не знали, куди звертатися, як діяти в такій ситуації, тож найперше зателефонували ветлікарю», - розповіла господиня, котра попросила не називати її ім’я.

Лікар уважно оглянув птаха, і зробив висновок, що крила, лапки в нього цілі, але на голові та шиї – сліди запеченої крові. Тож, очевидно, лебідь травмований, от тільки зовні виявити причину не вдалося. Тож можна припустити, що лебедя підстрелили, швидше всього, постраждав кишківник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні