У каналізацію Луцька викидають рештки тварин

0
4
У каналізацію Луцька викидають рештки тварин
Жителі прилеглих до Луцька сіл скидають у каналізацію міста рештки тварин та зливають туди гноївку.

Про це стало відомо у вівторок, 23 жовтня, під час оперативної наради Луцької міської ради.

Зокрема, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт заявив, що міська рада планує розірвати співпрацю із прилеглими до Луцька сіл, адже ті скидають у каналізацію рештки тварин та виливають туди гноївку.

«Це вбиває всі мікроорганізми, які мусили б боротися з відходами. Звичайно, якщо мешканці навколишніх сіл, які користуються нашою каналізацією, будуть далі руйнувати каналазаційну систему Луцька, то нам прийдеться попрощатися», - заявив секретар мерії.

Григорій Пустовіт додав, що відтепер керівництво КП «Луцькводоканал», представники муніципальної варти міста та екологічної служби візьметься за проблему, яка існує.

«Ми будемо накладати штрафи і, якщо нічого не зміниться, просто завершимо таку «співпрацю». Якщо так ставляться до нашої каналізаційної мережі, то ми будемо скасовувати цю «дружбу», - додав Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні