--> Засудили волинянина, який змусив доньку вкрасти в матері 2800 злотих | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Засудили волинянина, який змусив доньку вкрасти в матері 2800 злотих

1
-4
Засудили волинянина, який змусив доньку вкрасти в матері 2800 злотих
У Ковелі засудили чоловіка, який обкрадав жінок.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду від 17 жовтня, - повідомляє Інформаційне агентство ВолиньPost.

У 2017 році чоловік обікрав колишню дружину, поцупивши з її квартири сумочку з 3 тисячами гривень. На початку 2018 року зловмисник знову вирішив розжитися грошима вже в іншої колишньої дружини, та цього разу залучив малолітню дочку. Він зателефонував дитині та попросив взяти із квартири гроші і принести йому. Дочка, не розуміючи значення власних дій через малий вік, віддала батькові 2800 злотих.

Згодом, у квітні 2018 року чоловік під час спільного відпочинку попросив у жінки, з якою мав довірливі стосунки, сім-картку. Не повернувши її власниці, чоловік скористався у банкоматі послугою "зняття без картки" та зняв 1400 гривень із рахунку жінки.

Окрім того, у квітні чоловік знову втерся в довіру до іншої жінки та попросив у неї телефон, нібито щоб подзвонити знайомому.

Отримавши бажане, він просто вийшов з квартири, зачинивши довірливу жінку всередині. За деякий час він повернувся, віддав жінці сім-картку та збрехав, ніби заклав її телефон знайомому. Це він пояснив тим, що йому нібито терміново потрібні були гроші для доньки, яка у школі отримала перелом.

Зрештою, суд визнав чоловіка винним у крадіжках та шахрайстві і призначив покарання – 4 роки ув’язнення. Однак від відбування покарання чоловіка звільнили, встановивши іспитовий строк на 2 роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/svyatkove-menyu-na-novij-2017-rik-pivnya.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/kalendar-svyat-u-serpni-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/buxgalterskij-kalendar-na-berezen-2017-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/koli-svyatkuyut-den-materi-2017-v-ukra%d1%97ni-yakogo-chisla.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/vixidni-ta-svyatkovi-dni-v-2017-roci-v-ukra%d1%97ni.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні