--> У Луцьку вимагають покарати винного у смерті дитини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку вимагають покарати винного у смерті дитини

0
0
У Луцьку вимагають покарати винного у смерті дитини
У прокуратурі Волині прокоментували резонансну заяву заступника Генпрокурора України Євгенія Єніна щодо того, що винний у смерті дитини, ходив вулицями Луцька.

Правоохоронці розповіли, що йдеться про трагедію, що сталася у січні цього року у селі Охнівка Володимир-Волинського району, пише інформаційне агентство «ВолиньPost».

Нагадаємо, 14 січня цього року 15-річний студент Роман під час необережного поводження із мисливською зброєю ІЖ-17 випадково вистрілив у 16-річного школяра Івана. Куля влучила в голову, від отриманої травми хлопець помер на місці.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Нема в тюрмі місць»: мати вбитого 16-річного хлопця вимагає покарати винних

За інформацією прес-служби прокуратури Волині, батько хлопця, який вистрілив у школяра, є власником рушниці і був засуджений за статтею 264 Кримінального кодексу України. Йдеться про недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів, що спричинило загибель людини. Утім, поліція невчасно звернула вирок до виконання, тож чоловік поїхав у колонію лише після втручання прокуратури.

У прокуратурі також розповіли, що спрямували документ прокурорського реагування на адресу керівника головного управління Нацполіції у Волинській області, в якому вимагають покарати винних у ситуації, що склалася.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні