--> У волинській лікарні встановили дороге імпортне обладнання. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинській лікарні встановили дороге імпортне обладнання. ФОТО

0
-5
У волинській лікарні встановили дороге імпортне обладнання. ФОТО
У Ковельській центральній районній лікарні встановили нове обладнання, вартістю понад 600 тисяч доларів.

Ангіогаф медзакладу вдалося придбати завдяки реалізації Субпроекту Міністерства охорони здоров’я та Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області», повідомляють у Волинській ОДА.

На ангіографі працюватимуть чотири заздалегідь підготовлені фахівці, які неодноразово проходили навчання і стажування у Київському центрі серця, інституті нейрохірургії ім. акад. А.П. Ромоданова, Національному інституті серцево-судинної хірургіі імeні М. М. Амосова, в обласних лікарнях Луцька та Львова й у клініках Польщі.

Голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко теж не приховував задоволеної посмішки. Як він уточнив, його радує і рівень медзакладу, і відкриття ангіографу, і те, що є впевненість у правильному поступі медреформи, використанням коштів субпроекту та кадрах. «Та що там казати – княжа Волинь вміє тримати статус», – зазначив він.

Це підтвердив і народний депутат Степан Івахів. Він наголосив, що бував у столичних медзакладах, може порівняти, тож станом справ у Ковелі направду пишається, бо тут є і новітнє обладнання, і висококваліфіковані медики. «Нам зробили екскурсію всією лікарнею – вона зразкова, сучасна, потужна», – резюмував він.

Олег Самчук, дякуючи від імені очолюваного ним колективу за титанічну працю усім, хто так чи інакше долучився до появи у Ковельській лікарні ангіографа, наголосив, що має величезні сподівання на співпрацю зі Світовим банком у подальшому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні