--> «Годують обіцянками»: у Луцьку люди запізнюються на роботу через відсутність маршрутки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Годують обіцянками»: у Луцьку люди запізнюються на роботу через відсутність маршрутки

0
1
«Годують обіцянками»: у Луцьку люди запізнюються на роботу через відсутність маршрутки
Уже біля шести місяців відсутній маршрут №4, який сполучав мікрорайони Вересневе та ЛПЗ у Луцьку.

Про це написав Анатолій Кондратюк на порталі "Відкрите місто".

"Значна кількість людей не в змозі своєчасно потрапити на роботу з Вересного в район ЛПЗ, а мешканцям ЛПЗ немає змоги потрапити на тренування у ДЮСШ, тощо…

Для цього потрібно їхати з пересадками, витрачаючи час та додаткові кошти, або пішки йти 1-1,5 км на маршрутку № 9а через вул. Ранкову, на якій відсутній тротуар та освітлення, і кожного разу йдучи по проїжджій частині дороги, наражати своє життя та здоров’я на небезпеку", – йдеться у зверненні.

"Світлі" голови з Луцької міськради замість того, щоб спонукати перевізника (Зарецька) до нормальної роботи та недопущення порушень правил перевезення пасажирів, вдалися до кардинального кроку – розірвали з нею договір, хоча за усі попередні роки, жодного разу не притягнули останню до відповідальності за систематичні порушення, а лише виконували усілякі "хотілки" перевізника (двічі змінювали маршрут, піднімали тарифи на перевезення пасажирів, …).

"Здійснивши такий радикальний крок, управління транспорту жодним чином не потурбувалось про людей, які залишились без маршрутки. На письмові та телефонні пропозиції, щодо тимчасового, або постійної зміни руху маршрутки №9а так, щоб вона через рейс їздила через вул. Ранкову та Корольова (як було вже роки два тому), продовження маршруту № 12 чи 28 до мікрорайону Вересневе, тощо, жодним чином не відреагували. Півроку годують обіцянками та пишуть відмовки", – зазначає чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні