--> На Волині розбійники у масках і з пістолетом пограбували чоловіка. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині розбійники у масках і з пістолетом пограбували чоловіка. ФОТО

0
1
На Волині розбійники у масках і з пістолетом пограбували чоловіка. ФОТО
У Маневицькому районі правоохоронці затримали трьох киян за підозрою в розбійному нападі.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

Зловмисники проникли до будинку волинянина та, застосовуючи фізичну силу, заволоділи грошима потерпілого.

Повідомлення про злочин до диспетчера служби «102» поліції Волині надійшло у понеділок, 22 жовтня близько 4 години ранку. В Манецькому районі троє зловмиснків у масках проникли до орендованого 39-річним жителем Луцька будинку. Вони зв’язали чоловіка, та, погрожуючи пістолетом, заволоділи значною сумою грошей.

За скоєння розбійного нападу слідчі ГУНП у Волинській області в співпраці із співробітниками СБУ затримали трьох жителів Києва. Одного із них уже притягували до кримінальної відповідальності за вчинення умисного вбивства.

Поліцейські вилучили у зловмисників пістолет і ніж, а також, викраденні гроші.

«Усіх трьох правопорушників затримали в порядку ст. 208 КПК України. За фактом розбійного нападу слідчі розпочали криміналье провадження за ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Нині, вирішується питання щодо оголошення підозри затриманим та обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.

Санкція статті передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні