Загорівся автобус із десятками туристів усередині

0
-1
Загорівся автобус із десятками туристів усередині
На Львівщині під час руху на трасі загорівся туристичний автобус.

В салоні перебувало близько 50 пасажирів, - інформує gazeta.ua.

Інцидент стався о 2-й ночі у неділю, 21 жовтня, на автотрасі Львів – Самбір поблизу села Ставчани, - повідомив у Фейсбуці депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

"Загорівся туристичний автобус. Постраждалих немає, всі встигли вийти. Люди поверталися з Карпат з відпочинку", - пише Зінкевич.

Користувач соцмереж Володимир Бєглов повідомив, що на цьому автобусі з екскурсійної поїздки поверталася його мама. За його словами, транспортний засіб згорів повністю. Люди врятувалися, але у деяких згоріли документи.

"Дрібниці в туристичному бізнесі можна стерпіти. Але автобус, який віз на екскурсію близько 50 людей, варто перевіряти. Повертаючись з екскурсії до Ужанських купель, повністю згорів великий автобус, у якому їхала моя мама. Гальмівні колодки смерділи ще вранці. Пожежа відбулася в районі Ставчан. У деяких людей згоріли документи. На щастя, всі живі", - йдеться у дописі Бєглова.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні