--> 1700 гривень штрафу: на Волині лісівник крав дерева | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

1700 гривень штрафу: на Волині лісівник крав дерева

0
1
1700 гривень штрафу: на Волині лісівник крав дерева
У Володимир-Волинському районі лісник незаконно вирубав 152 дерева.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області від 16 жовтня, пишуть ІА "Волинські новини".

Чоловік завдав збитків на майже 161 тисячу гривень, однак за цей злочин чоловік отримав лише покарання у виді штрафу в розмірі 1700 гривень.

Під час судового засідання вдалося встановити, що обвинувачений, який є лісником Луцького лісництва Волинського військового лісгоспу ДП «Львівський військовий лісокомбінат», в 20 числах лютого 2017 року за допомогою бензопили здійснив незаконну порубку 152 дерев на ділянці, яка розташована на території Устилузької територіальної громади Володимир-Волинського району, в зв'язку з чим заподіяв істотну шкоду, яка проявляється у завданні збитків навколишньому середовищу на суму 160 тисяч 969 гривень.

Під час досудового розслідування між прокурором та лісником була укладена угода про визнання винуватості.

Отож, суд затвердив угоду та призначив покарання у виді 100 неоподаткованих мінімумів громадян, що становить 1700 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні