--> Лучани на ярмарку зібрали гроші для онкохворої Мар'яни Пархом'юк | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани на ярмарку зібрали гроші для онкохворої Мар'яни Пархом'юк

0
-1
Лучани на ярмарку зібрали гроші для онкохворої Мар'яни Пархом'юк
У Луцьку біля головного корпусу СНУ імені Лесі Українки пройшов благодійний ярмарок аби зібрати кошти на лікування онкохворої Мар’яни Пархом’юк.

Ярмарок, організований друзями та знайомими дівчини, відбувся 21 жовтня, пишуть ІА "Волинські новини".

У дівчини виявили рак крові, а відтак вона перебуває на лікуванні у Мінську.

Так, йдучи проспектом Волі, лучани могли спостерігати, як перед центральним корпусом СНУ «виросли» палатки з різним крамом, де продавали все – від книг до одягу. Небайдужі містяни, дізнавшись, що ярмарок організований на підтримку хворої дівчини, тут же купляли якусь дрібничку, а дехто просто залишав кошти. Окрім того, на території ярмарку діяла фотозона, де могли сфотографуватися усі охочі.

Долучилася до благодійного заходу і незмінна ведуча «Бандерштату», журналістка Вікторія Жуковська.

«Вже вдалося зібрати мільйон гривень, але нам треба ще п’ять мільйонів, адже лікування – це не лише 36 днів, воно, наскільки я знаю, триватиме два роки. У Мар’яни хороші друзі – це найголовніше. Коли сьогодні підходили люди і казали, що вона ж не одна, то ми відповідали, що у неї хороші друзі. Цим ми хочемо показати приклад для усіх, показати те, що здоров’я і справа однієї людини може згуртувати величезну кількість небайдужих», - зазначила Вікторія Жуковська. Та додає, що їй дуже хочеться, аби Мар’яна одужала, і наступний ярмарок влаштують ще для когось.

Зі слів ведучої, речі збирали по всьому Луцьку, а один чоловік просто приніс 500 гривень в скриньку, але не захотів нічого взяти. Вона наголосила, що на ярмарку задіяні абсолютно різні люди, починаючи від діджеїв і закінчуючи тими, хто має свою весільну агенцію.

«Насправді круто, що ми організовані, але не круто, якою справою. Дуже хочеться допомогти», - наголосила Вікторія Жуковська.

Також під час «Маркету надії» для онкохворої Мар'яни Пархом'юк назбирали 120 171 гривню, 55 доларів, 55 євро, 100 крон, повідомляють на сторінці у "Фейсбуці".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні