--> Луцький кок розповів, чому молодим мамам треба пити імбирний чай | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький кок розповів, чому молодим мамам треба пити імбирний чай

2
8
 Луцький кок розповів, чому молодим мамам треба пити імбирний чай
Лучанин Юрій Поліщук, який майже 13 років працює шеф-кухарем на кораблі, розповів, чому жінкам, які годують малюків грудьми, корисно пити імбирний чай.

Про це він розповів у інтерв'ю інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, спеціально до Міжнародного дня кухаря і кулінара Юрій Поліщук погодився поділитися секретами кухні для інтернет-видання «Волинь24».

«Коли у нас народився менший син, дружина почала пити імбирний чай. Його магічна дія в тому, що він очищає материнське молоко. Дитині уже 6-й місяць, а ми ще ні разу не купували всілякі «Еспумізани» від коліків», - розповів Юрій.

Він додає, що вагітним варто не зловживати цим продуктом. А ось після народження дитини імбирний чай рекомендується пити 2-3 рази на день.

«Я раніше ненавидів імбир. Коли вперше їхав працювати з філіппінцями, почав більше вникати в азіатську кухню. А зараз я можу відрізати шматок, нюхати і отримувати від цього задоволення. На таке реально «підсідаєш», адже є все-таки певна культура споживання таких продуктів», - пояснив кухар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Журналюги-письменники, як називається стаття і яка суть статті? Імбир приводь матку в тонус, більшості вагітним він протипоказаний під час вагітності.
Відповісти
Лучанці - ви уважно читаєте чи лише заголовки? :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні