Луцький кок розповів, як правильно готувати заправку до супу

0
2
Луцький кок розповів, як правильно готувати заправку до супу
Лучанин Юрій Поліщук, який майже 13 років працює шеф-кухарем на кораблі розповів лайфхак, як звичайний суп зробити смачним та корисним.

Про це він розповів у інтерв'ю інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, спеціально до Міжнародного дня кухаря і кулінара Юрій Поліщук погодився поділитися секретами кухні для інтернет-видання «Волинь24».

За словами Юрія Поліщука, під час приготування будь-якої страви потрібно використовувати спеції. Однак важливо не перестаратися.

«Коли готуєте звичайний заправний суп (із пасерованими цибулею та морквою, можна ще додавати корінь селери), додавайте прянощі. Пасерування вважається готовим, коли олійка жовтіє від каротину (речовина, яка в організмі людини перетворюється на вітамін А – ред.), який є у складі моркви. Тоді необхідно додати карі, трошечки часнику, можна паприки. Потім перемішуєте і обов'язково прогріваєте. Не спалюєте, а прогріваєте. Ваш суп стане відразу інакшим».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні