У Британії 20 чоловіків засудили за розбещення неповнолітніх дівчат

0
-2
У Британії 20 чоловіків засудили за розбещення неповнолітніх дівчат
12 чоловіків з міста Хаддерсфілд, що на півночі Англії, засудили на терміни від 5 років до довічного ув'язнення за розбещення неповнолітніх дівчат.

Звинувачення групі були висунуті по більш як 120 епізодах, - повідомляє ВВС Україна.

Королівський суд в Лідсі у п'ятницю зняв заборону на оприлюднення імен засуджених і деталей звинувачень на їхню адресу. Поки процес тривав, ця заборона не дозволяла ЗМІ писати про справу.

Загалом чоловіків засудили до 121 року ув'язнення. Лідер злочинної групи, 35-річний Амір Сінгх Далівал на прізвисько "Претос", отримав довічне ув'язнення з мінімальним терміном у 18 років.

Мова йде про події, які трапилися у місті Хаддерсфілд в період між 2004 і 2011 роками. У той же час схожі злочини здійснювалися ще в кількох англійських містах.

Процес над чоловіками проходив у три етапи. Суд заслухав свідчення 15 жертв, яким на момент здійснення злочинів було від 11 до 17 років. Зараз їм всім вже виповнилося по 18.

Чоловіки навмисно шукали дівчат з неблагополучних сімей або сиріт, і знайомились з ними.

Молодші члени банди багато часу проводили у місцях, де збиралася молодь і школярі. Вони виділяли з натовпу дівчат, які їх цікавили, знайомились з ними і зводили їх зі своїми старшими товаришами.

Ті починали спілкуватися з дівчатами, купували для них алкоголь і наркотики. Після того, як жертва починала їм довіряти, починалося насилля.

Дівчат ґвалтували, возили на "вечірки", де змушували займатися сексом з незнайомцями, били, і залякували, якщо ті намагалися протистояти банді.

"Вони втиралися в довіру, а потім з тобою починали відбуватися страшні речі. Втекти було неможливо. Це просто відбувалося. Будинки моїх батьків розгромили. Мене постійно били, ґвалтували", - розповіла одна з жертв під час судового процесу.

Іноді дівчат забирали прямо на виході зі школи. В одному з випадків жертву, яка жила у притулку, забрали звідти силою. Іншу дівчинку викинули з автомобіля прямо під час руху. Банді ніхто не протистояв. Принаймні одна з жертв намагалася накласти на себе руки.

"Те, як ви поводилися з цими дівчатами, - за межами будь-якого розуміння. Серед багатьох справ про сексуальні злочини, які розглядав суд, ваша - найтяжча", - сказав суддя Джеффрі Мартсон, звертаючись до підсудних.

Теги: насилля
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні