У Луцьку проводять безкоштовні медичні обстеження

0
-1
У Луцьку проводять безкоштовні медичні обстеження
У центрі Луцька проводять безкоштовну медичну акцію.

Акція присвячена до Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози, Про це інформує Управління охорони здоров'я Луцької міської ради у "Фейсбуці".

Начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Микола Якимчук прийняв участь в акції приуроченій до Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози. Він наголосив на тому, що на жаль, лучанки нехтують своїм здоров’ям, знаходять тисячу причин, щоб не піти до лікаря.

Хоча жінкам після 40 років треба регулярно раз на два роки проходити мамографічне обстеження грудей, а після 50 років такі огляди мають бути щорічними.


Такі міські акції стимулюють людей до збереження свого здоров’я. Поряд з пересувним мамографом КЗ "Волинський обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІД" спільно із ВОБФ "ШАНС" проводять тестування на ВІЛ-інфекцію та Гепатит С . Лікарі та фельдшери Волинського обласного центру здоров’я обстежували рівень цукру крові та вимірювали тиск всім бажаючим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні